onsdag den 18. november 2009

Fersken-blaabaertaerte


Tidligere succes med pie tilskynder til mere pie. Lignede den perfekte løsning til 5 ferskner, ekstra blåbær .... og den organiske pie shell gemt i fryseren. Et link til hjemmelavet pie crust i nedenfor.

Fersken-blåbærtærte
Tilpasset fra \ "How to Cook Alt \" af Mark Bittman

6 til 8 peaches1 spsk frisk citron juice1 / 2 kop sugar1 / 4 tsk cinnamonpinch muskatnød (eller allehånde) 1 1 / 2 spsk cornstarchpie Shell (opskrift eller købt store) 2 spsk buttermilkPeel ferskner (Par koges i 10-30 sekunder, is og slip skind off.), pit, slice, og kaste med citron. Bland tørre ingredienser og kaste med ferskner. Fyld pie shell; dot blanding med smør. Dæk med top skorpe (gitter eller andet). Børste dække med mælk og drys sukker.

Bages ved 450 i 10 minutter efterfulgt af 350 for 40-50 minutter.