tirsdag den 8. december 2009

Giorgia moderne koekken med italiensk arkitektur Style

Her er Giorgia køkken med italiensk arkitektur stil, køkkener anvendes moderne og minimalistisk design, Wenge og kedelig hvid laminat, Den ekstraordinære designer hætte, baren håndtag og belysning hylde med en aluminium kant giver en grynet aftryk på denne wengé og mat hvid sammensætning. Under bordpladen, er flere store, dybe og meget accessorized skuffer der for at minde os om, at i Giorgia der er ingen skønhed uden funktionalitet.

Naturlig eg og wengé laminat, Colour kontraster og spiller i mængder er de særlige kendetegn ved denne sammensætning, hvor lysstyrken af naturlige egetræ er forstærket af mellow skyggen af wengé. Muren enhed løsning er meget original, den \ "solid \" effekt skabt af mørke døre og hylder suppleanter med \ "tomme \"-effekten skabt af lys tilbage.
Den wengé udstyret søjler er lyste op af indlejrede ovne.


Skinnende hvide og wengé laminat, skinnende orange lakeret glas. I denne yderst strenge halvø løsning, de skinnende hvide og wengé erhverve personlighed takket være den orange glasvæg enheder. Den storslåede hætte af stål og glas er et fuldgyldigt design stykke snarere end blot et apparat, der bidrager til den \ "væsentlige-chic \" look af køkkenet.

Antracit og kedelig hvid laminat, Den geometriske perfektion af pladsen og dens multipla regler dette antracit og kedelig hvid sammensætning. Sin særlige håndtag pryder overfladen af døren. Den firkantede form er også til stede i de to ovne indlejret i udstyret kolonner og i den hvide væg enheder over den grå halvøen er udstyret med meget nyttig kurve.

Glossy sand laminat, glossy antracit lakeret glas, en raffineret sand farve, blanding dejligt med antracit grå, fyldt med lys og reflekser den minimalistiske geometri denne spektakulære halvø sammensætning.