fredag den 12. november 2010

Global Udviklere Integration med Google Apps

En af de ting, vi nyder mest hos Google arbejder sammen med talentfulde udviklere over hele verden, hvad enten Googlere på et af vores mange globale kontorer eller udviklere, der bruger vores API'er til at bygge fantastiske produkter. Med dagens App tirsdag vi er glade for at introducere nogle nye apps til Google Apps Marketplace med rødder uden for USA.

Brightpearl binder os fra Det Forenede Kongerige
SprinxCRM er fra Tjekkiet
Producteev's grundlæggere hagl fra Frankrig
Clio opkald Canada hjem

Med tilføjelsen af disse apps, nu Google Apps-kunder har let adgang til programmer fra 25 lande uden for USA, herunder Australien, Tyskland, Indien, Rusland, Singapore og meget mere. Mens den oprindelige udgave af Google Apps Marketplace Fakturering API kun vil være tilgængelige for amerikanske sælgere, vi ønsker, at alle udviklere til at kunne integrere med Google Apps og sælge deres forretning med fokus web apps på Apps Marketplace. På grund af dette, vi for nylig ændret vores indtægtsdeling undtagelsesperioden til sidste indtil 3 måneder efter frigivelsen af den Marketplace Billing API'er til et land, hvor du befinder dig. Så hvis du ønsker at bygge en app til Google Apps Marketplace, Kom i gang nu.

Glem ikke vores første nogensinde G-dage i Egypten og Jordan kommer op snart, som vores vores Google Developer Days og Dev fests i São Paulo, Buenos Aries, München, Prag og Moskva. Hvis du deltager i disse begivenheder, skal du stoppe med og introducere dig selv til medlemmer af Google Apps Marketplace teamet og fortælle os om det spændende apps du bygger!

Af Steve Bazyl, Google Apps Marketplace Team