torsdag den 15. oktober 2009

Rubén Laeser Relaterede af Riot Act

Fredag, September 04, 2009

Rubén Læser Relaterede af Riot Act

Bronx News Network rapporterer, at Bronx BP, Rubén Diaz Jr., er kommet ud mod ombygningen af Kingsbridge Armory-og graver ved den tidligere BP Carrion på samme tid:

\ "Vi har lige fået en pressemeddelelse fra Borough præsident Rubén Diaz bekendtgør, at de vil anbefale en \" nej \ "stemme til byplanlægning Kommissionen om Kingsbridge Armory projektet. Hans største grund til at give de tommelfingeren nedad, er, at byens valgte udvikleren , har Relaterede selskaber endnu ikke er aftalt vilkårene i et samfund fordele aftale ... Diaz's beslutning er en monumental hav ændring i forhold til sin forgænger,
Adolfo Carrión, Jr., som fik megen kritik for at minimere inddrage samfundet i Gateway Mall og Yankee Stadium forhandlinger og krævende mager samfundet har gavn af udviklere og byen til gengæld for at støtte disse projekter. \ "

Faktisk det udgør et brat skift fra Craven Carrión hvis handlinger omkring Gateway-projektet var intet mindre end skammeligt. Men det Carrión spørgsmål til side, hvad betyder det Diaz beslutning betyder for dette projekt? Som BNN minder os: \ "Nu er der fokus skifter til beslægtede og byrådet. Vil Lignende forhandle? Vil Rådets medlemmer støtter projektet, hvis de ikke? Dette spørgsmål er særligt sandsynligt, at væven store i Rådet primærvalgene i det 11. og 14. distrikts, hvor Oliver Koppell og Maria Baez vil kaste vigtige afstemninger, der er sikker på at vejlede andre fra hele bydelen og resten af byen. \ "

Selvfølgelig er det centrale spørgsmål i supermarkedet udelukkelse og en løn bestemmelse. Her er en del af BP's pressemeddelelse om disse emner: \ "for flere uger siden, Borough præsident Diaz's kontor fremlagt et udkast til samfundet har gavn af aftale med bygherren i håb om at forhandle indholdet af dette dokument med de forbundne selskaber i forvejen i bydelen formandens fremlæggelse til byplanlægning Kommissionen. Dette dokument indeholder bestemmelser om en levende lønpolitik, første kilde og lokale leje, forskellige økonomiske udvikling initiativer, arbejdskraft fred og evne til ansatte i detailleddet udvikling unionize ... Udkastet samfundet har gavn af aftalen kræver også til et supermarked eller big-box lager klubben at blive udelukket fra den udvikling. \ "

Så udfordringen er blevet fastlagt, og de resterende spørgsmål skal besvares er, hvordan vil BP's stilling være gennemført i byrådet forhandlingerne omkring Armory. En ting er dog klart, den dag af den samlede pacificering af Relaterede kan snart være forbi. Vi forventer, at Bill Thompson vil hoppe over hele dette-og byplanlægning retsmødet den 9. bør provokere nogle fyrværkeri.
Indsendt af Bydel Retail Alliances 12:47
Ældre indlæg Startside